Vi söker en ekonom

Ekonom (50 %)

Vi söker dig som vill arbeta som ekonom med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration både enskilt och i nära samarbete med andra. Trivs du dessutom i ett mindre sammanhang kan detta vara arbetsplatsen för dig.

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet för att klara tjänsten. Kvalifikationer för och erfarenhet av budget- och bokslutsarbete är meriterande. Tidigare arbetserfarenhet från Svenska kyrkan eller annan förtroendemannastyrd organisation samt erfarenhet från arbete i FAS, det administrativa system som vi använder, är också meriterande men ej något krav. Som person behöver du vara strukturerad, tålmodig, självständig och tydlig. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du är positiv, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du delar kyrkans grundläggande värderingar. Tjänstgöringsgraden är ca 50 procent och kan diskuteras vid kommande intervju.

Det löpande arbetet innehåller bland annat löneadministration, fakturahantering, bokföring, kollektredovisning, statistikrapportering och därtill övriga administrativa uppgifter.

Torestorps pastorat är beläget i sydöstra Marks kommun och består av Torestorps, Älekulla och Öxabäcks församlingar. I pastoratet arbetar omkring åtta anställda medarbetare och dessutom många ideella medarbetare. Tillsammans arbetar vi med det som är församlingarnas grundläggande uppgift: gudstjänstfirande, undervisning sam mission – evangelisation och diakoni. I rollen som ekonom arbetar du nära kyrkoherden och assistenten för att vara ett administrativt stöd för kärnverksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kyrkoherde David Olsson.
073 368 08 79, david.olsson@svenskakyrkan.se

Tillträde – gärna senast 1 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Vi planerar att genomföra intervjuer 6-7 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2021.

Ansökan sänds per e-post med CV och personligt brev till följande adress: info@torestorpspastorat.se

facebook.com/torestorpspastorat
torestorpspastorat.se           

Arbetsgivaren undanber vänligen ytterligare försäljning av annonsen eller annan rekryteringshjälp.

                                

Bli först att kommentera

Kommentera