Sticka en maska, be en bön, höstterminen 2017

Varför inte prova något spännande och nytt i höst? I Torestorps pastorat har vi nu i några år träffats för att sticka bönesjalar. Kom och var med du också! Inga stora stickkunskaper behövs, bara viljan att be och sticka och göra skillnad i världen.

Var och en av deltagarna stickar alltså en sjal eller halsduk och ber samtidigt för den personen som ska få den när den är klar. Vem den är till bestämmer du själv. Kanske får du redan nu en tanke om vem som i din närhet skulle behöva få en sådan tydlig uppmuntran? Kom då och var med i gruppen i höst! Detta är en bönerörelse som startade för snart 20 år sedan i USA, men som nu finns över hela världen. Att sticka bönesjalar är ett konkret och fantastiskt givande sätt att sprida Guds kärlek.
Denna termin träffas vi i Öxabäcks församlingshem varannan vecka under höstterminen med start torsdagen den 14e september kl 18:00, då vi tar in nya deltagare. Har du inte varit med tidigare tag kontakt med Emma Josefsson, emma@torestorpspastorat.se, eller 0320-56339 för mer information. Även tidigare deltagare, anmäl intresse till Emma helst senast den 11e september. Välkommen!

Kommentera